Miluta Flueras prezinta expozitia Franturi de Catarsis

de Buvnitz

Miluta Flueras prezinta expozitia Franturi de Catarsis


Fotograful Miluta Flueras va invita luni 2 mai 2011, ora 19:00 la vernisajul celei de-a treia expozitii individuale de fotografie intitulata “Franturi de catarsis” ce va avea loc in Club “La Scena”, Calea Calarasilor, nr. 55. Expozitia va fi deschisa in perioada 2-31 mai 2011 si contine 25 de lucrari realizate in calitate de fotograf oficial al METALHEAD.RO, cel mai vizitat website rock si metal din Europa.

Ca martor al celor mai mari evenimente concertistice, reuseste sa creeze din jocul de lumini, din amestecul de fundal, miscare si, de ce nu, sunet – propria versiune a acelui moment. Limbajul artei fotografice nu este niciodata tacut, iar o astfel de fotografie este o continua provocare de a surprinde esenta acelui eveniment muzical intr-o singura imagine. Lucrarile reprezinta portrete ale unor artisti de calibru precum Angus Young (AC/DC), James Hetfield (Metallica), Steve Tyler (Aerosmith), Ozzy Osbourne, s.a.

„Aristotel vorbea primul despre KATHARSIS! Starea iesirii din sine, starea-n care te predai alcuiva si te trezesti in altceva! Drogul iubirii de FRUMOS! Imaginile de-aici povestesc despre uitarea-n muzica, uitarea-n decibeli, uitarea-n visarea de vis!

Intre rock si catarsis e-o stransa legatura. Fotografia e calea prin care lumea se-nghesuie-n pixeli si-ncremenste, gata sa fie admirata! Fiecare imagine creste-n povestea cate unui om care s-a stiut, la un moment dat, cantand. Intregul puzzle imagistic este pruncul unui om care s-a stiut, la un moment dat, pozand!

Backstage imagistic pe canavaua unei povesti care nu va obosi nicicand...

Lumea cheilor sol, inchisa-n formatul unui suflet...”

Prof. Daniel KITU



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: